Colofon

Dienstverlener / verantwoordelijk voor de inhoud

Landhaus Tyrol
BRUGO KG

Zetbaas: Barbora Habanova
Gries 73
6182 Gries im Sellrain
Oostenrijk

 +43 (0)5236 / 219
 infolandhaustyrolcom

 

Hosting & Webdesign

Systemmarketing GmbH
INTERNETSERVICE

Blütenweg 5a
D - 84518 Garching a. d. Alz

Telefon: +49 (0) 8634 / 984179
Fax: +49 (0) 8634 / 984203
E-Mail: info@systemmarketing.de
Internet: www.systemmarketing.de

Externe beeldbronnen (beeldcredits):
Fotolia_41918579_L - © Hayati Kayha - Fotolia.com

Aansprakelijkheid voor de inhoud
De inhoud van alle pagina's werd met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De dienstverlener neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid, volledigheid, actualiteit en kwaliteit van de verstrekte informatie. Verwijzend naar schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit het gebruik of niet-gebruik van bestaande informatie is over het algemeen uitgesloten van aansprakelijkheidsclaims. Indien er een wet wordt overtreden is er pas sprake van aansprakelijkheid vanaf de datum van kennisgeving van een specifieke rechtsschennis. De door rechtsschennis getroffen inhoud wordt na bekendmaking onmiddellijk verwijderd.

Verantwoordelijkheid voor de links
De dienstverlener aanvaardt geen aansprakelijkheid voor direct en indirecte externe links. Voor de inhoud van externe links is altijd de betreffende gebruiker of aanbieder van deze site verantwoordelijk. Op het moment van het linken werden de links gecontroleerd en werden geen overtredingen van de wet vastgesteld. Een permanente controle van de externe links is niet billijk. In het geval van een legitieme vaststelling van de inbreuk volgt per omgaande verwijdering van de betreffende links.

Copyright
De inhoud van de bestaande pagina's zijn onderhevig aan auteursrechten. Elk gebruik van de inhoud of enig deel daarvan is niet toegestaan, maar vereist toestemming van de dienstverlener. Dit geldt ook voor derden. In geval van overtreding behoudt de dienstverlener zich het recht voor om een aanklacht in te dienen. Indien, alle voorzorgsmaatregelen, er nog steeds sprake is van inbreuk op het auteursrecht, verzoeken wij u dit te melden. Bij gerechtvaardige vaststelling van inbreuk zullen wij de betreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

Dispute resolution
The European Commission provides a platform for the online dispute resolution (OS).You can find the platform on: http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Consumer dispute resolution law
We are not obliged and not willing to take part in dispute resolution proceedings in Consumer Arbitration Board.