Zomer

Wandelen

Gries in Sellrain, vooral populair bij mensen die ontspanning zoeken, is een uitstekend startpunt voor wandelingen in de zomer.

Gemoedelijke wandelingen om het dorp, wandelingen over de almen  of bergwandelingen naar een van de omliggende bergtoppen om te genieten van het adembenemende uitzicht - de keuze is groot!

Met de Welcome Card Plus (= gastenkaart) zijn, bij een verblijf van minimaal 3 overnachtingen, enkele kabelbanen gratis of krijgt u korting.

Wij geven u graag wandeltips!

Mountainbiken / Wielrennen

Voor mountainbikers en wielrenners is er een ruime keuze aan gevarieerde fietspaden en mountainbiketochten. Wij bieden leuke fietstochten aan. Indien gewenst vergezeld van een gids.

Op de Muttereralm is een groot bikepark met downhill trails voor gevorderde mountainbikers en downhillers.

Ook is er een oefenterrein waar 3 routes met verschillende moeilijkheidsniveaus zijn uitgestippeld. Beginners, groot of klein, kunnen hier hun rijtechniek trainen en zich voorbereiden op de MTB-trails.

Innsbruck

Laat u betoveren door de charme van Innsbruck, de hoofdstad van Tirol. Een bezoek aan het oude centrum van Innsbruck is een must tijdens uw vakantie in Tirol! Ontdek de vele bezienswaardigheden en geniet van de speciale flair van deze stad.

Activiteiten en dagtochten

.......te veel om op te noemen!

Dit is slechts een kleine selectie. We doen u graag suggesties voor een leuke dagtocht.